Τα Mέτρα για τον COVID-19 από την ES – Group

Αγαπητέ Πελάτη-Προμηθευτή-Συνεργάτη,

Η εταιρεία μας “Electrical Service” με γνώμονα την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού της αλλά και την απρόσκοπτη συνέχιση παροχής υπηρεσιών ψηλού επιπέδου προς τους πελάτες μας , έχει ήδη λάβει μέτρα για την προστασία από τον COVID-19.
Σε αυτή τη βάση, θέλουμε να γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι μας παραμένουν στη διάθεσή σας , μπορείτε δε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail , ώστε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ή να σας αποστείλουμε ανταλλακτικά που τυχόν χρειαστείτε. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας www.electricalservice.gr ο οποίος ενημερώνεται εντατικά ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα νέα της εταιρείας μας.
Παρόλα αυτά, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι έκτακτες και πρωτόγνωρες συγκυρίες τις οποίες όλοι βιώνουμε, ενδέχεται να προκαλέσουν κάποιες καθυστερήσεις και αλλαγές σε προγραμματισμένες παραδόσεις ή στην ομαλή διατήρηση της ροής των παρεχομένων από εμάς υπηρεσιών.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

Πάνω και πέρα από κάθε τι, η υγεία είναι αυτό που έχει σημασία, η εταιρεία μας εύχεται ολόψυχα υγεία σε όλους και σύντομη επιστροφή όλων μας στις δραστηριότητές μας με ασφάλεια.

Για την Electrical Service

Στραβομύτης Ιωάννης