Υπηρεσίες

Ετήσια Συνεργασία

Η ανάγκη των επαγγελματιών να γνωρίζουν πως έχουν πάντοτε δίπλα τους ανά πάσα στιγμή το εξειδικευμένο προσωπικό της Electrical Service οδήγησε την εταιρεία μας στο να καταρτίσει πακέτα ετήσιας συνεργασίας σε ελκυστικές και εξορθολογισμένες τιμές.

Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι άνθρωποι της Electrical Service θα βρίσκονται κοντά σας και με την εμπειρία τους θα λύσουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται.

Άμεση εξυπηρέτηση

Επειδή οι βλάβες δεν έχουν ωράριο και οι ανάγκες των πελατών μας είναι συνεχείς και τα προβλήματα πρέπει να λύνονται άμεσα ώστε να μην κοστίζουν σε μια επιχείρηση, η Electrical Service δημιούργησε την άμεση υπηρεσία εξυπηρέτησης.

Έτσι με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να μιλήσετε άμεσα με ένα από τα εξειδικευμένα μας στελέχη και να του πείτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Έτσι γίνεται άμεσα μια πρώτη εκτίμηση της βλάβης, ενώ σε συνεννόηση πάντοτε μαζί σας κινητοποιείται το κατάλληλο συνεργείο για την επισκευή.

Αποστολή ανταλλακτικών

Η σωστή επισκευή βασίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό και στα ανταλλακτικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν.

Η Electrical Service έχοντας μακρόχρονη εμπειρία μπορεί να επιλέξει για εσάς το καταλληλότερο ανταλλακτικό και να το στείλει οπουδήποτε κι αν ζητήσετε με ταχύτητα και συνέπεια.

Επισκευή κατά περίπτωση

Οι απρόβλεπτες βλάβες σε μηχανήματα που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ αλλά το κυριότερο εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία ενός σκάφους ή ενός ξενοδοχείου είναι πολλές φορές συχνό φαινόμενο.

Η Electrical Service είναι η εταιρεία που διαθέτει σε σύντομο χρονικό διάστημα το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό, που θα φτάσει έγκαιρα σε οποιοδήποτε σημείο, επισκευάζοντας με ακρίβεια και συνέπεια κάθε βλάβη.

Μελέτη χώρου - Μετεγκατάσταση

Ο εργονομικός σχεδιασμός ενός χώρου και η σωστή τοποθέτηση των συσκευών αποτελούν από τα μεγαλύτερα στοιχήματα κατά τη διάρκεια κατασκευής ή μετεγκατάστασης. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο οι έμπειροι τεχνικοί της Electrical Service μπορούν να έρθουν στο σκάφος ή την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση και να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη μελέτη αλλά και την τελική εγκατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών.

Είναι σίγουρο πως έτσι εξοικονομείτε σημαντικό χώρο που θα σας φανεί χρήσιμος άμεσα, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζετε ότι οι ηλεκτρικές σας συσκευές είναι τοποθετημένες με βάση τους κανόνες και τα διεθνή standards ώστε να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να αποφεύγονται συχνές βλάβες.

Η μετεγκατάσταση σε νέο χώρο ή απλά η αλλαγή χωροταξίας αποτελούν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μια επιχείρηση αλλά και ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο για τη μετακίνηση των μηχανημάτων από έναν χώρο σε κάποιον άλλο.
Η ασφαλής απομάκρυνσή των μηχανημάτων και η επιτυχημένη επανατοποθέτησή τους στον νέο χώρο απαιτεί δουλειά από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε τα μηχανήματα να συνεχίσουν να λειτουργούν με την ίδια απόδοση χωρίς η όποια μετακίνηση να προκαλέσει βλάβη.

Ετήσιο service

Η σωστή συντήρηση των μηχανημάτων ώστε να συνεχίζουν να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για ένα σκάφος ή για μια επιχείρηση.

Ωστόσο το service από μη εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες βλάβες που να καθιστούν την επισκευή είτε αδύνατη, είτε οικονομικά ασύμφορη.

Για τον λόγο αυτό η Electrical Service με τα έμπειρα στελέχη της πραγματοποιεί σε ετήσια βάση συντήρηση όλων των μηχανημάτων σας αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τον χρόνο ζωής τους και προλαμβάνοντας πιθανές βλάβες.

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία μας;
Στείλτε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!