Εταιρεία

Με εμπειρία που ξεπερνάει τα 20 χρόνια οι άνθρωποι της Electrical Service παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες service για επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές, που χαρακτηρίζονται από το χαμηλό κόστος, τη σωστή οργάνωση και το εγγυημένο αποτέλεσμα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των yachts αλλά και των ξενοδοχείων εμπιστεύονται το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της Electrical Service για την επισκευή ή τοποθέτηση επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών, όπως πλυντήρια ρούχων / πιάτων, στεγνωτήρια, κύλινδροι και φούρνοι.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας περιλαμβάνουν:

Ετήσια συνεργασία

Η ανάγκη των επαγγελματιών να γνωρίζουν πως έχουν πάντοτε δίπλα τους ανά πάσα στιγμή το εξειδικευμένο προσωπικό της Electrical Service…

Άμεση εξυπηρέτηση

Επειδή οι βλάβες δεν έχουν ωράριο και οι ανάγκες των πελατών μας είναι συνεχείς και τα προβλήματα πρέπει να λύνονται άμεσα…

Μελέτη χώρου - Μετεγκατάσταση

Ο εργονομικός σχεδιασμός ενός χώρου και η σωστή τοποθέτηση των συσκευών αποτελούν από τα μεγαλύτερα στοιχήματα κατά τη διάρκεια…

Αποστολή ανταλλακτικών

Η σωστή επισκευή βασίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό και στα ανταλλακτικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν. Η Electrical Service έχοντας μακρόχρονη…

Επισκευή κατά περίπτωση

Οι απρόβλεπτες βλάβες σε μηχανήματα που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ αλλά το κυριότερο εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία ενός σκάφους ή ενός ξενοδοχείου είναι πολλές φορές συχνό φαινόμενο.

Οι άνθρωποι της Electrical Service κατανοώντας το πόσο σημαντικό είναι για ένα σκάφος ή για ένα ξενοδοχείο όλες οι ηλεκτρικές συσκευές να λειτουργούν άψογα βρίσκονται σε ετοιμότητα για βρεθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο χώρο σας και να δώσουν την απαιτούμενη λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας ουσιαστικά να επιστρέψουν όλα σε εύρυθμη λειτουργία.

Παράλληλα τα εξειδικευμένα στελέχη της Electrical Service είναι σε θέση να εκπονήσουν ακριβή και σωστή μελέτη για την εξ αρχής εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών ή τη μετεγκατάστασή τους σε άλλο σημείο της επιχείρησής σας.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της η Electrical Service περιλαμβάνεται και η δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας 24 ώρες το 24ωρο ώστε να υπάρξει μια πρώτη εκτίμηση της όποιας βλάβης και τα εξειδικευμένα συνεργεία της Electrical Service να φτάσουν σε οποιοδήποτε σημείο το συντομότερο δυνατόν.

Εξοπλισμός Ξενοδοχείου

Περιλαμβάνει όλα τα αξεσουάρ για τον εξοπλισμό ενός νέου ή πλήρως ανακαινισμένου ξενοδοχείου.

Read More