Η ανάγκη των επαγγελματιών να γνωρίζουν πως έχουν πάντοτε δίπλα τους ανά πάσα στιγμή το εξειδικευμένο προσωπικό της Electrical Service οδήγησε την εταιρεία μας στην εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων ηλεκτρικών συσκευών.

Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι άνθρωποι της Electrical Service θα βρίσκονται κοντά σας και με την εμπειρία τους θα λύσουν άμεσα οποιαδήποτε αναζήτηση σε νέα ή μεταχειρισμένη ηλεκτρική συσκευή.

Στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Στην προσωπική υγιεινή & περιποίηση των πελατών, μεγάλων ή μικρότερων ξενοδοχείων, η Electrical Service μπορεί να προμηθεύσει άμεσα και με συνέπεια τους πελάτες της με προϊόντα από τη σειρά Elegant.

Πρόκειται για σειρά καλλυντικών προϊόντων amenities – ιματισμού εξαιρετικής ποιότητας & υψηλής αισθητικής. Μεταξύ των προϊόντων της σειράς αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπουνάκια και body lotion. Επιπλέον διατίθεται πλήρης σειρά σετ φροντίδας, αξεσουάρ και αναλώσιμων ειδών, όπως μπουρνούζια και παντόφλες.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ανάγκες των επαγγελματιών στον χώρο HORECA η Electrical Service προχώρησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της και στο πεδίο καθαρισμού και υγιεινής ευαίσθητων χώρων, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

Η σειρά Superior περιλαμβάνει είδη καθαρισμού για υφάσματα, κουζίνες και ορόφους.

Στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.